Over ons

Asphaltex werd in de jaren 60 opgericht door de broers Paul en Luc Vanackere uit Heule (Kortrijk). Vanuit hun woonplaats groeiden ze uit tot gespecialiseerde aannemers in industriële platte daken. Als expert in haar vakgebied volgde Asphaltex de ontwikkelingen in de sector op de voet en breidde haar aanbod dan ook steeds uit: van uitsluitend roofing in de beginjaren, naar solide kunststofdaken en bijhorende technieken vandaag.

Toen de broers Vanackere in 2011 beslisten hun pensioen in te zetten, nam Andy Cools de leiding van Asphaltex over. Door de vele jaren die Andy zelf op het dak stond, kent hij alle materialen, technieken, details en moeilijkheden. Onder Andy gaat Asphaltex dan ook met hetzelfde degelijke DNA verder.

Asphaltex - Icon X Asphaltex - Icon Lines Asphaltex - Icon Square

Asphaltex staat garant voor een vlot bouwproces en een duurzame dakopbouw.

Persoonlijke aanpak

Alle klanten van Asphaltex hebben steeds een nauw contact met de zaakvoerder. Zowel in de aanbestedingsfase als de effectieve uitvoeringsfase.

Flexibiliteit

Flexibiliteit: Elk project vraagt om een unieke aanpak. Moet er bv. gefaseerd gewerkt worden, dan past Asphaltex zich daaraan aan. Moet er tegen een strakke deadline worden gewerkt, dan zet Asphaltex alle zeilen bij om uw project te doen slagen.

Asphaltex - Icon X Asphaltex - Icon Lines Asphaltex - Icon Square

Met de combinatie van enkele waardevolle eigenschappen wist Asphaltex jaar na jaar het hart van haar klanten te winnen. Asphaltex is er dan ook terecht trots op klanten van het eerste uur te hebben die vandaag nog steeds met plezier beroep op haar doen.

Op deze manier realiseerde Asphaltex al meer dan 12 miljoen m² industrieel, commercieel en publiek plat dak. Doordat deze projecten zowel nieuwbouw als renovatie bevatten, hebben platte daken geen geheimen meer voor het team van Asphaltex.

Certificaten

  • Lid van BEVAD (Belgische Vereniging van Aannemers van Dichtingswerken) en waarborgt gedurende 10 jaar haar uitgevoerde werken.

  • Lid van de Confederatie Bouw

  • Erkend voor het uitvoeren van overheidsopdrachten 4D8

    ( ‘Dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten, dichtingswerken’).

  • Gelicentieerd voor het verwijderen van asbest.

  • Gelicentieerd voor het monteren en inspecteren van levenslijnen.

Asphaltex - Icon X Asphaltex - Icon Lines Asphaltex - Icon Square
M Asphaltex 220 verkleind M Asphaltex 220 verkleind
Asphaltex - Icon lines
Bekijk hier enkele van
Asphaltex' unieke
realisaties